Gratis Aanmelden

Moeder Janinuh zoekt neuk date

Janinuh (47)

Hallo! Ik zoek leuke en vooral spannende dates. Ben niet de jongste en de strakste meer maar dat neemt niet weg dat we het niet leuk kunnen hebben samen. Mijn kinderen zijn al uit huis kan dus prima ontvangen, verplaatsen is echt ook geen enkel probleem.Als het je leuk lijkt om kennis met mij te maken dan hoor ik het wel.

Maak contact met haar
  1. Naam: Janinuh
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Westervoort
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: LBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Moeder Janinuh van 47 uit Westervoort, Gelderland zoekt neuk date
Lisannee (47)
★★★★☆
Door mijn drukke baan heb ik de tijd niet om veel mensen te leren kennen. Misschien dat ik hier wat meer succes heb, ben van nature een natuurmens en geniet van de kleine dingen in het leven.
Moeder Lisannee zoekt man
Deinzen (47)
★★★★★
Stoer, en lief ik kan beiden zijn, ik ben iemand die zijn mannetje wel staat. Wil je meer weten vraag maar raak.
Mama Deinzen zoekt sex contact
Zuster (48)
★★★★☆
Mag ik je heel diep kussen en kijken of ik je je adem kan ontnemen? Ik ben in het bezit van een reanimatie diploma en kan je wel weer helpen als het fout dreigt te gaan. Of mag ik verdrinken in jouw ogen?
Dame Zuster zoekt sexdate
2voor1 (48)
★★★★☆
Hallo, misschien zoek ik jou, een niet drinkende man, niet direct sex gericht, ( niet alles tegelijk) , ik ben een rookster, geen drinker, en zoek een date om te kijken of het klikt, daarna zien we wel verder
Rijpe 2voor1 zoekt sex
JessyYahoe (47)
★★★★☆
Samen een gezellig avondje doorbrengen als je mij wel ziet zitten en ik je leuk vind lijkt me heerlijk. Al een tijdje heb ik geen afspraakje gehad en kijk echt uit naar je fijne gezelschap.
Hete JessyYahoe zoekt dating
Merea (49)
★★★★☆
Mijn stoute schoenen hebben al veel te lang in de kast gestaan dus tijd om er eens werk van te maken. Sinds ik gescheiden ben ga ik niet meer op stap en heb ik niet echt meer genoten van de dingen die ik graag doe. Toch ben ik zeker dat die ene lieve man dit nu aan het lezen is en al zin heeft mij beter te leren kennen.
Moeder Merea zoekt neuk date
Leonie
★★★★★★★★★★
Ik heb een kamer die dringend geschilderd moet worden, maar ik heb er geen budget meer voor. Ik heb wel een sexy lichaam, mocht je dat accepteren als betaling..
Schilderklus (Klus van 4 uur)
Bregtje
★★★★★★★★★☆
Mijn garage vraagt me 300 euros voor een reparatie die volgens mij helemaal niet zo veel kost! Wie o wie doet het voor een complete betaling in natura?
Auto reparatie (Klus van 2 uur)
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Welke man wil bij mij thuis een vinyl vloer komen leggen (die al besteld is) en in ruil daarvoor een vrijpartij met mij accepteert? Ik ben niet lelijk, slecht diskreet ;)
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Mijke
★★★★★★★★★☆
Zou iemand zo vriendelijk willen zijn om het gras bij mijn moeder te maaien? Ik kan je helaas niet met geld betalen, maar wel met mijn lichaam. Maaibeurt = neukbeurt.
Gras maaien (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten