Gratis Aanmelden

Geile Dearjoy zoekt man

Dearjoy (42)

Mijn huwelijk was helaas maar van korte duur. Meneer deed het buiten de deur en als ik ergens allergisch voor benl is het wel ontrouw. Dus ik zoek nu een man die op de eerste plaats trouw is. Cheaters hoeven echt niet te reageren, die pijn wil ik niet meer voelen. Maar als je een lieve en vooral trouwe man bent, wil ik het graag met je proberen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Dearjoy
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats: Meppel
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Geile Dearjoy van 42 uit Meppel, Drenthe zoekt man
Ranieta (43)
★★★★★
Een beetje eenzaam is het wel geworden in mijn leven nu ik geen vriend meer heb. Ik voel me er wel goed bij maar de aandacht van een lieve man is wat ik toch wel heel erg mis.
Gescheiden Ranieta zoekt sexdate
Tierini (43)
★★★★☆
Lang niet alles verloopt vlekkeloos in mijn leven, met name de scheiding deed me veel verdriet. een vechtscheiding is het geworden en ben blij dat dat achter de rug is. Kinderen heb ik gelukkig niet want die zouden daar de dupe van zijn geworden. Wil een man leren kennen die niet egocentrisch is alleen maar oog heeft voor zijn carrière.
Rijpe Tierini zoekt dating
Woeppi (43)
★★★★★
Hallo leuke mannen, ik kan hier van alles neerzetten maar als je interesse in mij hebt kan jij het aan mij vragen en omgekeerd doe ik dat ook bij jou.
Milf Woeppi zoekt jongen
Psstjijdaar (43)
★★★★★
Als ik mezelf zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen, een vrouw met ballen. Geen echte ballen natuurlijk maar gewoon een pittig karakter. Ik zeg wat ik denk en hou er niet van om de schijn op te houden. Dat is ook de reden waarom relaties niet altijd succesvol uitpakken want niet iedereen denkt zoals ik. Hopelijk vind ik nu wel een vent die zich in mijn denkwijze kunt vinden.
Moeder Psstjijdaar zoekt contact
wendyR (42)
★★★★★
Goedlachse dame die een gezellig maatje zoekt. Altijd in voor gezelligheid en een praatje. Ik ben geen type fotomodel. Ik ben graag buiten en dol op dieren. Ik kom net zo makkelijk onder de modder thuis als mijn kinderen. Sta altijd voor iedereen klaar en ben nu op zoek naar mijn eigen rots in de branding. Wat ik zoek is een lief, gezellig, prettig gestoord, betrouwbaar maatje voor mij en mijn kinderen.
Milfje WendyR zoekt sex contact
Maaroni (42)
★★★★☆
Na de scheiding heb ik in een flinke dip gezeten en ben reuze blij dat ik daar goed uit ben gekomen. Ik voel me weer goed en op en top vrouw en zoek een man die interesse heeft om een relatie met me aan te gaan.
Moeder Maaroni zoekt contact
Berendina
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand met spierballen om een kast van de ene kamer naar de andere te verplaatsen. Ik bied je een vergoeding aan in natura: 5 minuten met mijn borsten spelen.
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Annelies
★★★★★★★★★★
Ik beid je mijn lichaam aan als ik de gouden tip krijg voor een nieuwe woning in Overijssel. Voor 400k max, twee kamers, garage en een kleine tuin... succes ;)
Woonruimte gezocht (Klus van 1 uur)
Magdalena
★★★★★★★★★★
Ik schat dat het zo\'n drie uur werk is om een vinyl vloer te leggen, wat me normaal gesproken een hoop geld zou kosten, maar ik zit nogal krap en betaal dus met seks.
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Ilse
★★★★★★★★★★
Wij zijn een lesbisch koppel en de goot rondom ons huis zit helemaal vol bladeren. We zoeken een man die de goot wil schoonmaken. P.s. wij zijn bi-seksueel.. ;-)
Goot schoonmaken (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten